Kedves Vendégünk!

Kérdés esetén hívjon minket! +36 1 490 0750

Köszönjük hogy a Háry Beauty Salon online foglalási felületét választotta!

 

Szolgáltatásaink igénybe vételével illetve weboldalunkon az online foglalási felület használatával egyidejűleg alábbi feltételeinket elfogadja.

 

Online foglalási feltételek 2022.05.01-től

 

Kérjük a foglalt időpont előtt 5-10 perccel korábban érkezzen!
Szolgáltatásaink aktuális árai online foglalási rendszerünkben olvashatóak (HUF összegként megadva, forintban) A feltüntetett árak bruttó árak.

Kivételt képeznek a következő kategóriák:

1.  „UTALVÁNYOK – (Kényeztetés, Harmónia, Fantázia, Energia) (megvásárolt kupon szükséges!)”

2. „UTALVÁNYOK – PP (Kényeztetés, Női Varázs) (megvásárolt kupon szükséges!)”

3. „Konzultáció – tanácsadás”

A fentebb felsorolt 1.,2. kategóriák esetén a feltüntetett HUF összeg a szolgátatás igénybevételekor felmutatott érvényes, beváltható utalvány esetén NEM FIZETENDŐ. Ezekre a szolgáltatásokra a szolgáltatás leírásában elérhető címen további feltételek érvényesek.

A 3. kategóriába eső szolgáltatások esetén a szolgáltatás ingyenes.

 Lemondási, módosítási feltételek

A zökkenőmentes páciens ellátás érdekében, szeretnénk felhívni a figyelmet a korábban lefoglalt időpontok lemondásával kapcsolatos tudnivalókra. Alábbiakban a határidők számítása a MUNKANAPOKRA nézve történik! Tehát módosítást, törlést a foglalást megelőző MUNKANAP azonos időpontjáig (óra perc) lehet jelezni díjmentesen.

Példa: Önnek következő hét hétfő reggel 9 órára van egy foglalása. Ennek lemondási és módosítási határideje megelőző péntek reggel 9 óra (köv. hétfőt megelőző utolsó munkanap e hét pénteke).

Időpontfoglalás előzetesen nem jelzett törlése vagy módosítási szándéka esetén a lent meghatározott készenléti díjat automatikusan felszámítjuk.

Kérjük, hogy amennyiben nem tud eljönni a korábban egyeztetett kezelésre, úgy a rögzített időpontot szíveskedjen módosítani / lemondani írásban (fogl@harybeauty.hu-e-mail címre küldött üzenetben neve, telefonszáma és az érintett időpontfoglalás adatainak (dátum (hónap, nap, óra, perc), ÉS időtartam, vagy szolgáltatások felsorolása) megadásával) vagy -nyitvatartási időben – telefonon! SMS ÜZENETET a +36 1 490-0750 telefonszámon NEM TUDUNK FOGADNI!

Kivétel (módosítás esetén)

Díjmentes időpont módosítás ugyanazon napon belül kizárólag akkor lehetséges, ha ez a kezelést végző szakemberünk foglaltságával nem ütközik. Ezt kizárólag telefonos egyeztetés útján, a recepció, vagy a kezelést végző kollégánk döntheti el.

 

Díj mértéke

FONTOS: Amennyiben fenti határidőn túl történt a lemondás / módosítás, a következő vizitnél, kezelésnél készenléti díjat számolunk fel. Az alábbi feltételek közül egyik kerül érvényesítésre.
• A lemondással / módosítással érintett kezelés árának 40%-a kerülhet felszámításra, VAGY: online foglalás esetén (amennyiben a foglalási díj befizetésre került) a foglalási díj összege készenléti díjként kerül elszámolásra, és az nem kerülhet a későbbi szolgáltatás végösszegéből levonásra.

Megjegyzés

Technikailag az yclients / altegio rendszerben az (online érvényesített) időpontfoglalás a foglalt időpont kezdetét megelőző 4 óráig is (jelen szabályok mellett) módosítható, törölhető, de ez nem mentesíthet a készenléti díj felszámítása alól.

 

Felmerülő kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

ÁSZF: https://harybeauty.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

Adatkezelés szabályai: https://harybeauty.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Megértésüket köszönjük!

 

Háry Beauty Salon

1011 Budapest, Fő u. 42.

+36 1 490 0750