Munkatársaink – Czibere Csilla

<script type=”text/javascript” src=”https://w403687.alteg.io/widgetJS” charset=”UTF-8″></script>

Szeretettel köszöntelek!

Czibere Csilla vagyok, szépség mentor, masszőr, a svájci masszázstechnikákon alapuló, massázsgyertyákkal végzett Signature Massage, megalkotója.
Tanulmányaimat Magyarországon, Svájcban, Spanyolországban, Németországban, végeztem, szakmai tapasztalataimat is ezekben az országokban szereztem.
Mindig abban hittem, hogy testünknek kívülről és belülről is ápolásra van szüksége az egészség, a szépség , a harmónia érdekében. Fontos hogy, milyen a táplálkozásod, mennyit sportolsz, mivel ápolod a bőröd. Ezért lettem szépség mentor.
Első lépésként a craniosacrális terápiával ismerkedtem meg, később kozmetikus, masszőr, táplálkozási tanácsadó végzettséget szereztem és éveken át Európa jelentős szállodáiban állítottam sikeresen a szépség, egészség szolgálatába a tudásomat.
Belevetettem magam az aromaterápia és a gyógynövények rejtelmeibe, finomítottam a technikáimat, figyeltem a vendégeim visszajelzéseit és megalkottam a Signature Massage-t. és a hozzá szinergikusan kapcsolódó esszenciális illóolajokat tartalmazó masszázsgyeretyákat.
34 éves koromban a hormonális fogamzásgátló elhagyása után egy korai menopauza jelentkezett nálam. Hormontereápiát javasoltak, de úgy döntöttem a természet erejét hívom segítségül és újra egészséges életet élek.
Elkezdtem tudatosan dolgozni önmagamon. Feltártam a problémám lelki okát ,változtattam a szokásaimon, az étrendemen, a bőrápolási rutinomon. Megértettem, hogy a válásom úgy hatott rám, mintha a nőiességemet veszítettem volna el. Azt éltem át, amit a nők változó kor idején.
Néhány hónap után jelentős változást tapasztaltam, melyek arra inspiráltak,, hogy másokkal is megosszam a tapasztalataimat.
Hiszem, hogy megfelelő útmutatás mellett minden nő elővarázsolhatja magából az a gyönyörű nőt, aki benne lakozik, kortól függetlenül.
A testben végmenő (hormonális) változást elkerülni ugyan nem lehet, de a folyamatot lassítani, az ezzel járó tüneteket enyhíteni, a panaszokat megszüntetni nem csupán lehetséges, de szükséges is.
Ebben kívánom támogatni a magyar hölgyeket hogy mi magyar nők maradjunk a legszebbek a változó kor utána is.
Az egészséged, a szépséged, fiatalságod megőrzése a Te kezedben van.

Ne a változás elszenvedője légy! Légy Te magad a változás!

Szeretettel,
Czibere Csilla