Long-Time-Liner Sminktetoválás

Long Time Liner


Szemöldök, szemhéj, ajakkontúr és ajak satír! A Conture Make Up-pal 5 évig nincs gondja a sminkre és 3 év sminkelési költségeit és idejét spórolhatja meg.

 

Tökéletesség a legapróbb részletekig

Szemöldökök, szemhéjak, ajakkontúr és ajaksatír

 

Szemöldökök: A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, esetleg a sok szedés következtében megritkul vagy balesetnél megsérül. A festés csak rövid időre nyújt megoldást, hiszen a szemöldök szőrszálainak élettartama mindössze négy hét. Ez esetben a Conture Make up az ideális megoldás. A kezelés előtt precízen megrajzoljuk a szemöldökvonalát, majd az Ön egyéniségével összhangban levő színtónust pigmentálunk a bőrébe úgy, hogy az eredmény teljesen természetesnek hat.

 

Exclusiv Conture Make up

melyet csak a Linergisten-ek, vagyis a kihúzó szakemberek tudnak elvégezni

 

Szemhéjak: A szemhéjak alsó és/vagy felső részének pigmentálása szemének kifejező erejét emeli ki. A Lng-Time-Liner különösen gondosan dolgozik, a festékpigmenteket csak az epidermis második, ideg- és érmentes rétegébe visszük be. Kifogástalan tér szemeinek! A legfinomabb, természetes vonalat pigmentáljuk a szempillák között.

 

Szépen Lefeküdni és Felkelni

Conture Make up – az Ön szépségének tökéletesítése

 

Ajkak: A szájkontúr gondos meghúzásával és besatírozásával növelhető a szájvolumen. Természetesen a szájformát is meg lehet változtatni, például a felső és az alsó ajkak megnagyobbításával, ezáltal kiigazítható és kihangsúlyozható a száj íve.