IPL tartós szőrtelenítés budán

Yperion SPL

Beleuntál a folyamatos otthoni szőrtelenítésbe, ami nem csak időigényes, de még kellemetlenségekkel is jár? Ha téged is bosszant mindez, akkor eljött az idő, hogy kipróbáld az SPL tartós szőrtelenítést.

 

IPL tartós szőrtelenítés

A sima, és selymes bőr nem álom többé! Bizonyított, hatékony technológia a gyors és látványos szőrtelenítő hatásért. 

Gyors és hatékony kezelés

Nem csak hatékony, hanem egyben gyors kezelés is a többi szőrtelenítő eljárással ellentétben. Még ha elfoglalt vagy, akkor is tudsz időt szánni az IPL szőrtelenítésre. Már az első pillanattól látható az eredmény, hiszen egy alkalom alatt a szőrszálak közel 10-30%-át eltávolítja, és ezek nem nőnek vissza.

Sima és selymes bőr egész évben

Belefáradtál a gyakori szőrtelenítésbe? Többé nem kell ezzel a problémával foglalkoznod, ugyanis az SPL szőrtelenítés hosszantartó bársonyos simaságot biztosít tetőtől talpig. A francia Yperion gyártócég technológiája még a legmélyebben lévő szőrtüszőket is könnyedén megsemmisíti.

Biztonságos eljárás, ami szinte mellékhatástól és fájdalomtól mentes

Az IPL szőrtelenítés nem jár mellékhatással és fájdalommal, legfeljebb enyhe bőrpír fordulhat elő, ami 1-2 nap alatt el is múlik. Az innovatív eljárás ezen felül rendkívül biztonságos, mivel nem károsítja a bőrt, nem okoz hegeket, pigmentfoltokat és nem égeti a bőrt.

Mit kell tudnod a készülékről?

Yperion

Szalonunkban a tartós szőrtelenítést az YPERION szelektív fototermolízisen alapuló, francia gépével végezzük. Jelenleg a leghatékonyabb és a legkényelmesebb technológiának számít, hiszen lehetővé teszi az optimális hatékonysággal történő munkát, miközben drasztikusan csökkenti az égési kockázatot. A beépített Xenon lámpa a szőrszálakban lévő melanin segítségével egészen a szőrtüszőkig juttatja el a fényenergiát, melynek hatására még a legmélyebben lévő szőrszálakat is képes eltávolítani. Az impulzusok számát és gyakoriságát személyre szabottan állítjuk be minden vendégünk esetében. Általánosságban 8-10 kezelés szükséges a tökéletes és végleges eredmény érdekében, ám a kezelések száma egyénileg eltérő lehet.

 

Mit kell tudnod az eljárásról?

IPL – SPL szőrtelenítés

Az IPL, más néven szelektív fototermolízis, működésének alapja, hogy a szőrszálakban található festékanyag, a melanin képes a fényenergiát elnyelni, ami ezután hővé alakul át. A keletkezett hőenergia a szőrszálon keresztül jut el a szőrtüszőbe, és amennyiben a szőrszál éppen növekedési fázisban van, megsemmisíti azt.

A bőr a beépített vízsugaras hűtőrendszernek és a szakaszosan leadott villanásoknak köszönhetően, nem melegszik fel, nincs égető érzés még a legérzékenyebb területeken sem. Az Yperion szőrtelenítő gép által kibocsátott speciális és egyedülálló impulzus biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt, így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak.

Az Yperion szőrtelenítő gép a fentieken felül SPL szőrtelenítésre is képes, melynek lényege, hogy egyedülálló módon sokkal mélyebbre képes hatolni, mint a hagyományos IPL készülékek, ezáltal a sokkal hatékonyabb kezeléseket tudunk elvégezni a használatával. 

Hogyan zajlik az IPL szőrtelenítés?

1.

A Vendég kitölti a beleegyező nyilatkozatot.

2.

Tájékoztatjuk a kezelés menetéről és a várható eredményekről.

3.

Elvégzünk néhány teszt villantást.

4.

Az anyajegyeket letakarjuk.

5.

A kezeléshez  védőszemüveget használ mind a Vendég, mind a szakember.

6.

Megkezdődik a kezelés az adott területen, aminek időtartama a felület nagyságától függ.

Milyen eredményeket várhatsz az SPL szőrtelenítéstől, és hány alkalomra van szükséged?

A kezelés eredménye

A szőrszálak növekedése három fázisból áll: anagén (növekedési), katagén (átmeneti) és telogén (nyugvó) fázis. IPL szőrtelenítéssel leginkább az anagén fázisban lévő szőrszálakat tudjuk roncsolni, hiszen ekkor van közvetlen kapcsolatban a szőrszál a szőrtüszővel.
Mivel egyidőben a szőrszálaknak csupán 30-40%-a van anagén fázisban, ezért van szükség több kezelésre, ami egyénenként eltérő lehet. Mi legalább 8 alkalmat szoktunk javasolni, körülbelül 4 hetente. A kialakult eredmény megőrzése érdekében évente ajánlott egy fenntartó kezelés elvégzése is.

A makacs szőrszálak 100%-a eltűnik, és nem nő többé vissza.
Férfiaknál és nőknél is tökéletesen működik.
Bármely testrészen eredményesen végezhető.

Fontos tudnivalók

IPL kezelés után

♦ Kerüld a napozást, szoláriumot, barnító krémeket 1 hétig!
♦ Használj fényvédőt a kezelt területen 2 hétig!
♦ Ne használj kozmetikumokat és irritációt előidéző anyagokat néhány napig!
♦ Kerüld a szaunát és szoros ruházatot 2 napig!
♦ A kezelések között ne gyantázz, epilálj, csipeszelj, és ne szőkítsd a szőrszálakat!

IPL kezelés előtt

♦ Ne gyantáztass vagy epilálj legalább 2-3 héttel a kezelést megelőzően!
♦ Kerüld a napozást, szoláriumot, barnító krémeket már 2 héttel a kezelés előtt!
♦ Ne szőkítsd a szőrszálakat a kezelendő területen!
♦ A kezelés napján hanyagold a fényvédőt és a sminket.
♦ Közvetlenül a kezelés elvégzése előtt leborotváljuk a kezelendő területet, így Neked ezzel nem kell foglalkoznod.

Milyen esetben nem végezhető el a kezelés?

A fent sorolt kezelés előtti teendők be nem tartása esetén nem végezhető el az IPL szőrtelenítés. Ezen kívül az alábbi esetekben sem alkalmazható az eljárás:
♦ terhesség során
♦ bőrbetegség esetén
♦ daganatos megbetegedésnél
♦ lázas állapot idején
♦ egyéb: cukorbetegség, epilepszia, sugárkezelés, keloid hajlam, fényérzékenység, eltávolított tetoválás helyén

Vélemények az IPL szőrtelenítésről

Garay Mónika

“Szinte az egész testemen erős a szőrzet, de mivel bizonytalan voltam, a hónaljammal kezdtünk. Már az első alkalom után láthatóan ritkult a szőrzetem ???? Az elmúlt egy évben végül a lábamat és a karomat is megcsináltuk, egészen más embernek érzem magam.”

Botosné Henrietta

“Minden szuper volt, az államon növő fekete szőrtől szinte férfinak éreztem már magam, de szerencsére 3 alkalom után már alig maradt valami! A csajok pedig végtelenül kedvesek és figyelmesek, csajk ajánlani tudom őket”

Szlovencsák Zita

“Régóta komoly gondod okozott a bikini vonal területén lévő sötétebb, erősebb szőrzetem, hiszen alapvetően szőke hajú, világos bőrű vagyok. A sok gyantázástól és a borotvától pedig állandóan begyulladt ez a terület. Ágiék, a Háry szépségszalonban nagyon kedvesen és megértően fogadtak, és éreztem, hogy itt igazán velem foglalkoznak. Már túl vagyok 3 kezelésen, és szinte alig kell borotvát használnom, alig várom, hogy a 6 alkalom után végleg megszabaduljak a zavaró szőrtől”

Kiss-Varga Tünde

“Ági és Kiara igazán jó szakemberek, nagyon jól érzetem magam a Háry szalonban. Mindig pontosak voltak, tudtam online is időpontot foglalni, így kényelmes volt az egész folyamat. Teljesen elégedett vagyok az IPL kezeléssel, már három barátnőmet is elküldtem ide :)”

Az IPL szőrtelenítéssel tartósan leszámolhatsz az állandó szőrtelenítéssel és a velejáró problémákkal. Várunk szeretettel Budán, a Fő utcában! Bízd ránk magad, és bőröd egész évben bársonyosan sima lesz.

IPL szőrtelenítés árak

Láb — 31.900 Ft
Arc — 7.500 Ft
Hónalj — 12.500 Ft
Alkar — 19.200 Ft
Bikini — 14.200 Ft
Csomagok — 49.900 Ft-tól

 

Foglald le időpontodat online a Háry szépségszalonba!

 

Elérhetőségeink

Várunk szeretettel Budán, jól megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben!